Mencke Media

Kindercampings

Kindercampings.nl is een overzicht met kindercampings voor kampeerders met jonge kinderen. Een initiatief dat ontstond nadat wij steeds vaker de vraag kregen wat nu zogenoemde kindercampings zijn? Onze bezoekers vinden dit in de meeste gevallen luxe campings met vele faciliteiten en animatiemogelijkheden voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Maar in de praktijk blijkt het lastig om geschikte kindvriendelijke campings te vinden, omdat een grote groep campings zich online definieert als kindercamping waardoor het zoeken word bemoeilijkt. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine campings zijn, die wel kindvriendelijk zijn maar niet meer dan een bescheidde animatieprogramma en enkele faciliteiten hebben.

Met www.kindercampings.nl is dat verleden tijd. Op kindercampings.nl staan alleen kindercampings die minimaal over de volgende vereisten beschikken.

✔ Kindvriendelijk
✔ Uitgebreid animatieprogramma
✔ Zwembad met kinderzwembad (babybad, kleuterbad en/of peuterbad)
✔ Grote speeltuin en/of indoor speeltuin
✔ Kindersanitair
✔ Huuraccommodaties
✔ Eetgelegenheid

Zo kunnen wij de bezoeker een uniek aanbod bieden met alleen campings die zich veelzijdig op kinderen richten.

Deelnemen
Is uw camping een echte kindercamping en wilt u deze graag vermelden op www.kindercampings.nl? Dan kunt u contact opnemen met info@kindercampings.nl voor de mogelijkheden.