Mencke Media

Over ons

Mencke Media is al jaren bezig met het ontwikkelen van vakantiewebsites met als doel het promoten van recreatiebedrijven. Wij willen recreatiebedrijven betere online advertentiemogelijkheden bieden, tegen zo laag mogelijke kosten. Wij maken en beheren effectieve en gerichte vakantie websites die veel bezoekers genereren, en zorgen voor veel gericht verkeer naar de websites van onze klanten. Dankzij veel generieke vakantie domeinnamen en succesvol toegepaste zoekmachine optimalisatie lukt dit uitstekend.


Onze websites scoren hoog in de belangrijke zoekmachines zoals Google, deze goede posities van iedere website staan garant voor veel verkeer. Deze extra bezoekers sturen wij rechtstreeks door naar uw eigen website. Zo realiseert u het hele jaar extra boekingen via uw eigen website, wat resulteert in een betere bezettingsgraad, ook in de rustige maanden.


Wij richten ons op bungalowparken, campings en vakantieparken en wij werken rechtstreeks samen met het recreatiebedrijf, maar ook met marketingbureaus en Affiliate Netwerken. Het grote voordeel hiervan is dat bezoekers altijd rechtstreeks bij de bron kunnen boeken, wij zijn dan ook geen boekingsplatform. Neemt u eens een kijkje op onze vakantie websites of vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een vermelding.